Het feest van de Liefde

Wees Welkom

29 juni is het zover, dan hopen wij dat jullie allemaal aanwezig willen zijn om samen met ons de liefde te vieren!
Middels een kleine ceremonie, door sommigen ook wel “trouwen” genoemd, willen wij in jullie bijzijn graag stil staan bij onze liefde.
Maar bovenal wordt het een feest van de liefde! Dus voel je vooral uitgenodigd als jij ook iets of iemand de liefde wil verklaren!

 

 Fijn als je even laat weten of je denkt te komen en met hoeveel, of zoals ze dat bij de jeugd tegenwoordig doen: “Hand in de pot als je erbij bent!” (via onderstaand formulier).

Hand in de pot als je erbij bent!

Veel gestelde vragen

Dat kan!

Het feest vindt plaats op 29 juni, en grofweg denken wij, zonder enige verwachting, dat die er zo uit zal zien:

  • 15u aankomst
  • 1530u ceremoniele viering van de liefde
  • 17u Proosten op de liefde
  • 18u feestelijk eten
  • 20u open podium
  • met aansluitend feest

Het feest van de liefde is van iedereen, dus voel je vrij om bij te dragen en je ding te doen.

Onderaan deze pagina is een formulier waar je de Feestmeesters kan bereiken.

Wij hebben in ieder geval 2 momenten waarop we jouw hulp zeker nodig hebben. Dat is het open podium en de playlist voor het feest. Zie hieronder voor die details.

Heb je een leuke act, weet je een leuke act of ben je een leuke act, geef je dan vooral op tijd op bij de feestmeesters voor het open podium via het formulier onderaan deze pagina!

Zoals Linde laatst zo mooi zei: 

“het boeit toch niet wat je aan hebt, als je het maar mooi vindt”

Dus nee, er is geen dresscode. Doe lekker aan wat je zelf wil, en voel je lekker in wat je aantrekt. Of niet, het is aan jou.

Toch wel 1 van de meest gestelde vragen de afgelopen tijd. “Toevallig” hebben wij ook best veel kinderen, dus kinderen zijn zeker welkom!

jazeker, leuk!

Tenten kunnen in de schapenweide, de blokhut mag gebruikt worden, en er zijn genoeg andere plekken te bedenken..

Ja natuurlijk mag dat! En voel je vooral niet verplicht.

Of is de vraag wat wij willen hebben.. tsja, rijkdom is niet in geld uit te drukken, en het is natuurlijk al onbetaalbaar als je er bij bent. Wil je na al deze cliché’s toch echt nog iets geven, dan zijn wij heel erg blij met een financiele bijdrage voor een nader te bepalen aandenken aan de dag.

Oppas of leuke uitjes, maak je ons ook heel blij mee!

 

Parkeren is wel een dingetje hier in de buurt, ja.

Daar moeten we dus nog even over nadenken en de buurt gaan vragen. Komen we op terug! Mooie aanleiding om tegen die tijd deze site nog eens te bezoeken.

Het festijn zal bij ons in de tuin plaatsvinden. Houd dus rekening met de Oosterwoldse klei en wees bijvoorbeeld terughoudend met het dragen van naaldhakken.

 

 

Geef vooral door welk nummer voor jou de avond maakt, of zet het zelf op de playlist op spotify.

Het feest vindt plaats bij ons “op het landgoed”.

adres is Hannah arendtweg 84, 1349CM Almere

 

Serieus?!

nou ok dan, het feest is dus 29 juni, 15u stipt beginnen we en je mag blijven slapen, dus dan duurt het maximaal tot de 30e!

Bericht aan de Feestmeesters

We hebben de hulp van een fantastisch FeestTeam onder leiding van de Feestmeesters Nineke de Wit, Lyske Slump en Robert Wisman. Je kan hen bereiken op oosterwoldfeestvandeliefde@gmail.com of via dit contact-formulier.

Laat hen vooral weten als je wat wilt doen, als je een act voor het open podium hebt, als je toch nog onverhoopt met vragen, verlangens of onzekerheden zit, of gewoon op zoek bent naar een mooie gelegenheid om eens een leuk mailtje te sturen!

Wij hebben er zin in!